søndag 25. mars 2012

En innholdsrik helg


Fredag: Denne dagen/natten gikk Tez og jeg Natteravn for første gang i Oslo, Kenneth var så klart med ;) Det var ganske så rolig denne natten i Oslos gater, så det ble ikke så alt for mye action på oss. Hørte en del rare bemerkninger her og der, og det er utrolig hvor mye rart fulle folk kan komme med! Men litt action var det jo, med litt politi som ulte avgårde på jakt etter ''styggemenn'', og en bilulykke rett foran nesen vår, foran Christiania Hotel. Det var ganske så fint å gå Natteravn, og god trim er det jo også, da vi gikk rundt i ca 4timer. Så det var godt å komme hjem etter turen!
Tez og jeg er klare for action! ;) Dumme boblejakka..fikk ikke vesten igjen på den tingen :P

Lørdag: Denne dagen hadde vi selskap med Saladmaster. To par og en singel kom, og det ble ganske så vellykket :) Vi hadde et knallvær, og valgte å spise middagen ute i hagen. Dekket opp og pyntet rundt :) Maten ble god, og selskapet virket til å trives. Kake og kaffe ble det innendørs på kvelden, da det er noe tidlig å sitte ute så sent på kvelden med det ennå. Det ble også solgt to kjelesett denne kvelden, og det er jo ganske så bra :) Og høydepunktet må nesten være da selskapet ble demonstrert og vist forskjellen på kjelene Saladmaster har, kontra de man får kjøpt i butikken er. Det ble puttet natron oppe i kjelene våre og Saladmaster sin, og man skulle smake!! Tez var ganske så skeptisk, og med god grunn! Kenneth og jeg hadde fått testet dette sist helg, og stod pent over ;) Vi lo godt!!
Her raker vi løv, og gjør hagen klar for sommeren :) 
Prince koser seg i vårsola
Fakkler og lys er tent
Her koste vi oss med god mat fra Saladmaster :)
Tez er skeptisk :P
Man ser en klar forskjell på kjeleinnholde på natron!! Saladmaster sin er til venstre på bilde
Saladmasters kjelesett
Denne grønnsakskutteren til en verdi av 7.000kr fikk Kenneth og jeg i gave :) 

Søndag: I dag er det nok en dag med knallvær! :) Vi koser oss ute i hagen sammen med Princegutten vår og Josefine :) Ilderene sover en del, men har fått vært ute en gang, og en gang til blir det nok ;) I kveld tar vi bussen hjem til Sarpsborg, og i morgen drar vi ned til bilbutikken, for og ordne med vår nye bil :) Gleder oss masse!! =)

2 kommentarer:

Kenneth Slettbakk sa...

Var godt å gå natteravn, også var det fint vær på hageselskapet. SÅ var godt å kunne ha det ute og ikke inne da. :-) Synd han blinde ikke så de fine kjele settene.

Mitt Liv Som Kim sa...

Han fikk hvertfall smake på den gode maten :)